משקיעים בעסק בצורה מקיפה

אתם נכנסים אל מסעדה ומתרשמים בצורה ברורה מכל ההשקעה שבעל העסק ביצע עבור העיצוב של המקום ולאחר הארוחה עצמה גם מן האוכל עצמו, אבל אחד המקומות שבהם גם נמדדת רמת ההשקעה של כל עסק הוא אזור השירותים שבו במקרים רבים ישנה התעלמות ממקום שיכול לסגור את חוויית השירות של כל לקוח בצורה הכי חיובית שאפשר.

נותנים הרבה יותר ללקוחות

זה מתחיל בניקיון הקבוע של המקום שחייב להציע רמת היגייניות גבוהה עבור הלקוחות ומסתיים ביצירה של אווירה מיוחדת על ידי בחירה של עיצוב מיוחד שממשיך את הקונספט של המקום גם עד לבית השימוש. כמובן שחייבים לוודא כי בכל עת המקום נקי ומציע ללקוחות נייר צץ רץ לניגוב ידיים ונייר בכל אחד מן התאים של בית השימוש שקיימים. אומנם אזור זה אינו בולט לעין כמו יתר האזורים של המסעדה אבל יצירה של הרושם הנכון תהפוך גם את המקום הזה לדבר שמדברים עליו בצורה מפרגנת ומעלה את היחס החיובי של כל משתמש בצורה משמעותית ביותר.