מכירים את אבות המזון

אורח החיים של האדם המודרני לא ממש מקדם את השמירה על המצב הבריאותי בצורה תקינה. זה מתחיל מחוסר חשיפה אל האוויר הצח והשמש הבריאה בשל העובדה כי נמצאים מול המחשב יום שלם ולא ממש מתרועעים בסביבה החיצונית עם קשר ישיר אליה ואל האנשים שנמצאים בה , ומתקדם אל חוסרים רבים מבחינה תזונתית בשל העובדה כי את רוב המוצרים שאוכלים, רוכשים בחנות או במסעדה ולא ממש טורחים לאכול דברים שהם בריאים וללא עיבוד כל שהוא.

חוסרים שנותרים בדברים חיוניים לתפקוד כמו אבץ הופכים את הגוף להרבה יותר פגיע, ואם לא מתחילים להקפיד הקפדה יתרה על כל מה שנכנס אל הגוף, האותות של החוסר הזה מתחילים להגיע בצורה די ברורה בשלב מהיר או איטי תלוי במה שמנענו מן הגוף לקבל.

איך יכולים לאכול נכון? על ידי הכרות מחודשת עם אבות המזון, עם הנוכחות שלהם בכל פריט שמכניסים לפה ועם בררנות יותר גדולה לגבי מוצרים מעובדים שעל פניהם נעדיף כאלה שמגיעים טריים ככל האפשר, מידי יום ביומו.