שומרים על עבודה הגיינית

כאשר נמצאים בתחום של עבודה שבו נוטים להתלכלך רבות, לרוב העובדים יהיו כאלה אשר בעלי המקום מספקים להם את הלבוש הנדרש על מנת שהם יהיו בסביבה שבה לא צריכים להשליך כל מה זמן את הבגדים הפרטיים לפח האשפה.

חלק אחד מתוך שלל שלם של בגדי עבודה הוא הסינר, כאשר לבישה של סינר נפוצה במיוחד בענף של המזון. למה בדיוק צריכים ללבוש סינר בתחום של הכנת והגשת המזון? מכיוון שבאופן הזה מייצרים חוצץ בין הבגדים של העובד לבין האוכל שאיתו הוא מתעסק ובכך שומרים על מקסימום של היגיינה ומינימום של מגע בין בגדים שיכולים להיות לא מספיק נקיים לבין המזון עצמו.

אין מקום לספק לגבי הרמה של הניקיון של המזון ואין כל בעיה עם לכלוך של הבגדים האישיים של כל עובד ועובד. פשוט בוחרים סינרים אשר מתאימים לכל סוג של עבודה בצורה פרטנית, ואותם מעבירים אל העובדים בכל משמרת מחדש.